Bring at Work

Verkoopadviseur Wonen/ Slapen - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 16-10-2017 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Op uitzendbasis
Uren 8 - 24 Salaris -

Bedrijfsomschrijving
Voor een grote woonwinkel in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar gemotiveerde, commerciële parttime woon & interieuradviseurs.

Jij bent een dienstverlenende adviseur, je speelt in op de vraag van je klant en kan doormiddel van het inzetten van je opgedane kennis (je krijgt een uitgebreide training) de klant op de juiste manier adviseren op gebied van woonartikelen.

Dienstverlening en verkopen zit bij jou in het bloed en je kan je vinden in de visie dat de een niet zonder de ander kan. Op de werkvloer ben je enthousiast, professioneel, serieus en heb je een actieve werkhouding

Functieomschrijving

'Wauw, daar zijn wij goed geholpen' zeggen twee klanten die net uit de winkel lopen. Ze zijn een uur eerder binnen komen lopen, omdat ze op zoek zijn naar een nieuwe bank. Jij ziet dat deze klanten niet helemaal weten wat ze willen en je adviseert ze door middel van je kennis die je hebt opgedaan (d.m.v. trainingen). Door goed door te vragen, komen jullie er op uit welke soort bank het beste bij ze past. Maar ook dat ze nog bijvoorbeeld een nieuwe bijzet tafel nodig hebben. Zoekend naar de smaak van je klant komen jullie een geweldige inrichting tegen, waar jullie gaan kijken welke afmeting in hun woonkamer past. Ondertussen laat je verschillende materialen voelen en haal je iets te drinken voor de klant. Ze zijn er inmiddels uit, deze bank gaat het worden en het tafeltje wat er bij staat willen ze ook graag bestellen. Jij maakt de verkoop rond, zet alles in bestelling en informeert de klant over hoe en wanneer de levering plaats vind. Een diverse, uitgebreide en inspirerende functie waar je zowel adviseert en verkoopt als gastheer/vrouw bent.

De werkzaamheden

Het verwelkomen van de klant in de winkel. Het meedenken met en adviseren van klanten met als doel de verkoop van woonartikelen. Het beantwoorden van de vraag van de klant en hier van uit samen op zoek gaan in de winkel. Het behalen van je verkooptarget. Het representatief houden van de winkel

Functie-eisen

  • Ervaring in de dienstverlening en/of verkoop (horeca, hospitality, commercieel, retail)
  • Commerciële achtergrond en/of instelling
  • Je bent representatief en communicatief sterk
  • Beschikbaar op donderdag, zaterdag en zondag (minimaal een weekeinddag inzetbaar)
  • Affiniteit met interieur
  • Woonachtig in Amsterdam en omgeving

Arbeidsvoorwaarden
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure
Zie jij helemaal jezelf in deze functie?

Stuur dan nu jou CV en motivatie naar sollicitatie@bringatwork.nl of bel met ons via 020- 22 35 281

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Katrina Balkissoon

Vestigingsplaats

Solliciteer