Bring at Work

Keukenmedewerker Schiphol - Schiphol

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-03-2018 Functiecategorie Schoonmaak / Interieurverzorgin...
Standplaats Schiphol Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Op uitzendbasis
Uren 16 - 40 Salaris 9,59
Ben jij op zoek naar een goed te combineren baan op de drukbezochtste plek van Nederland: Schiphol? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken gemotiveerde medewerkers voor de functie van keukenmedewerker voor een internationaal food concept.


             Keukenmedewerker (zowel fulltime als parttime)


Jij bent verantwoordelijk voor het bereiden van heerlijke broodjes, frietjes en desserts voor 'hongerige' mensen, dit doe je natuurlijk niet alleen maar samen met je team van collega's. Je werkt volgens vaste recepten en procedures, hierdoor is ervaring in de keuken niet nodig.


In deze organisatie wordt gekeken naar jouw kwaliteiten en doorgroeien naar een functie achter de kassa of als leidinggevende is dan ook zeker mogelijk.

De werktijden zijn in shifts, je werkt minimaal 2 nachten per week.

Je wordt bij deze organisatie goed ingewerkt en je werkt dan ook volgens officiële richtlijnen van de organisatie, zodat niets vergeten wordt.

Wie wij zoeken: Wij zoeken mensen met de juiste motivatie en werkinstelling. Heb je ervaring in een productiekeuken, dan kan je eventueel snel doorgroeien. Heb je nog geen ervaring, geen probleem! Wij leiden je graag op tot een keukentopper. En nogmaals, wil jij graag doorgroeien en ben je goed in je werk, je kan in deze organisatie echt goed doorgroeien in en naar verschillende posities.

Salaris: Je krijgt in eerste instantie een uitzendovereenkomst via Bring at Work. Je verdient 9,59 per uur en krijgt reiskosten vergoeding. Je krijgt 8% vakantiegeld in mei uitgekeerd. Bij fulltime werk bouw je per jaar 25 vakantiedagen op en er is bij goed functioneren de mogelijkheid om een contract bij onze opdrachtgever te krijgen.

Interesse? Stuur je CV naar sollicitatie@bringatwork.nl of solliciteer via de sollicitatiebutton.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Schoonmaak / Interieurverzorging
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Keuken, productie, voedsel

Contactgegevens

Contactpersoon Team Bring at Work

Vestigingsplaats

Solliciteer