Bring at Work

Administratief medewerker HR - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 16-10-2017 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Op uitzendbasis
Uren 40 Salaris 2400
Voor een internationaal retail en horeca concept te Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een fulltime administratief medewerker HR.

Je bent verantwoordelijk samen met je twee collega's voor de administratie rondom de in- door en uitstroom van personeel. De meldingen komen binnen via de centrale mailbox en het CRM systeem voor het aanmaken van nieuwe contracten. Deze pak je secuur en adequaat op, daarnaast verzorg je de ziekmeldingen en voer je de controle hierop uit. 
Je controleert bijvoorbeeld paspoorten, tewerkstellingsvergunningen en aanvragen rondom subsidie voor medewerkers. Bij uitstroom zorg je ook voor de juiste correspondentie en administratieve afhandeling. Je hebt telefonisch en via mail contact met de verschillende vestigingen door heel Nederland en je hebt hierin een servicegerichte instelling.
Nee is niet het juiste antwoord. Jij probeert het eerst mogelijk te maken, als het dan 'echt' niet kan, dan is het antwoord misschien nee, maar liever kiezen we hier voor een Ja. 
Je bent zeer accuraat en weet ook kleine foutjes uit documenten te halen. Daarnaast zorg je dat documenten op tijd bij de leidinggevende van de vestiging aanwezig zijn, zodat deze kan zorgen dat de documenten getekend worden.

Er is op dit kantoor een directe manier van communiceren en een platte organisatie waar iedereen verantwoordelijk is voor de algemene zaken. Komen er gasten voor je collega, dan breng jij een kop koffie en je collega doet dit voor jou.

Wie wij zoeken
- Idealiter heb je ervaring met (HR) administratie
- je bent woonachtig in Amsterdam
- Fulltime beschikbaar
- Dienstverlenend
- Servicegericht
- Leuke collega
- Je schrijft, leest en spreekt uitstekend Nederlands
- Ervaring met CMS systemen is een pre, Word, Excel is een must


Wat kunnen wij je bieden?
Een geweldig leuke functie, direct in dienst bij deze werkgever voor 40 uur p.w.. Contract voor 7 maanden met 1 maand proeftijd. Verlening mogelijk.
Salaris in overleg

Ben jij DE kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton of mail naar sollicitatie@bringatwork.nl

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden HR medewerker, fulltime, communicatief,

Contactgegevens

Contactpersoon Katrina Balkissoon

Vestigingsplaats

Solliciteer